”Zeppelin” Centar za strane jezike nudi nove upisne rokove stranih jezika u Zenici, Žepču i Doboj Jugu

Zeppelin” Centar za strane jezike iz Zenice nudi nove upisne rokove kurseva njemačkog jezika za djecu i odrasle. Ono što je novo je činjenica da pored kurseva u Zenici od mjeseca marta Zeppelin organizuje i kurseve u Žepču i Doboj Jugu. Pored večernjih kurseva za djecu i odrasle organizuje jutarnje ili popodnevne termine koje kandidati mogu uskladiti sa svojim slobodnim vremenom direktno u dogovoru sa profesorom predavačem. Polaznici kurseva A1, A2, B1 i B2 obuhvaćaju slijedeće kategorije :

* Zaposleni

* Nezaposleni i studenti

* Srednjoškolci i

* Osnovci

Kroz nastavu je omogućena i nadogradnja koja podrazumijeva usavršavanje jezičnih sposobnosti kroz pisanje, gramatiku i razgovor. Tokom kursa omogućena je i simulacija ispita za Goethe certifikat. Dio sredstava koji se naplati za pohađanje kurseva po nivoima je namijenjen u humanitarne svrhe. Zeppelin također u svom Centru nudi i usluge prevoda dokumentacije na njemački jezik koji vrši stručni prevodilac, sudski tumač i profesor sa dugogodišnjim iskustvom u prevođenju.

 

 

Centar za strane jezike “Zeppelin” Zenica u saradnji sa Eduko centrom iz Sarajeva nudi pripremnu nastavu za polaganje ÖSD ispita u Zenici i Sarajevu kao i posredništvo za siguran i provjeren posao za medicinare u staračkim domovima i klinikama u Berlinu i Minhenu.

Potrebni uslovi za ove poslove su završena medicinska škola i položen B1 certifikat.

Sve dodatne informacije se mogu dobiti putem maila zeppelinzenica@gmail.com i tel.063702707 ili u prostorijama Centra na adresi Crkvice L 48 u Zenici. 

Podijeli objavu:
error: Sadržaj je zaštićen !!