Izjava trenera nakon velikog uspjeha naših karatista na Svjetskom prvenstvu u Njemačkoj

Mladi karatisti članovi žepačkog karate kluba Ipon i zeničkog Garda su u vikendu iza nas ispisali još jednu lijepu priču na ovogodišnjem Svjetskom Fudokan prvenstvu koje se održava od 31.10 do 3.11.2019.godine u Sindelfingenu (Študgart) u Njemačkoj.

 

– Treneri Orlić Adis i Nezić Almin, čestitaju svim takmičarima, kao i cijeloj reprezentaciji BiH na ostvarenom uspjehu na Svjetskom karate prvenstvu u Njemačkoj.

“Mi smo ispred kluba maksimalno ponosni na ostvareni rezultat, koji po ko zna koji put dokazuje kvalitet našeg visoko rangiranog kluba po svim mogućim skalama.

Radili smo i aktivno se pripremali sa našim takmičarima za ovo prvenstvo, crpili smo svu svoju energiju kako bi što bolje mogli prikazati materiju koja se odvijala tokom priprema.

Moramo napomenuti, da smo tokom priprema pored naših takmičara aktivno radili i sa još 250 djece na DESET PUNKTOVA.

Na neki čudan način, uspjeli smo i uspijevamo sve to stići i biti u korak sa svim.

Drago nam je što su naši članovi osvjetlali obraz, prvo Domovine naše, svoj, svojih roditelja, kluba i naravno nas trenera.

Davali smo sve od sebe da bi ostvarili čak i bolje rezultate nego smo mi sami ostvarili.

 

Sretni smo što na ovaj način svima šaljemo poruku o kakvom se klubu radi, o kvaliteti koju naš klub pruža i naravno kvaliteti trenera našeg kluba” – naveli su na facebook stranici Karate kluba “Gard”.

Podijeli objavu:

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

error: Sadržaj je zaštićen !!